Приветствую Вас Гість | RSS
Регистрация | Вход

Темы для Юкоз

Поделиться

Форма входу

Пошук

Календар
«  Февраль 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728

Архів записів

Наше опитування
Оцініть мій сайт ?

Друзі сайту

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостів 1
Користувачів 0

Головна » 2014 » Февраль » 9 » підготовка магістрів
17:44
підготовка магістрів

підготовка магістрів

Спеціальність – 8.09010201 технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Термін навчання – 1,6 роки.

Форма навчання: денна, заочна, екстернатна

 

Магістерські програми виробничого спрямування:

-    генетичні ресурси тваринництва;

-    конярство та кіннозаводство;

-    молочне скотарство;

-    м’ясне скотарство;

-    бджільництво;

-    промислове звірівництво;

-    виробництво і переробка продукції свинарства;

-    виробництво і переробка продукції  вівчарства і козівництва;

-    птахівництво;

-    годівля тварин;

-    методи біохімічних досліджень;

-    кінологія (заочна форма навчання на контрактній основі)  

 

Магістерські програми дослідницького спрямування:

-    розведення та селекція тварин;

-    генетика тварин;

-    біотехнологія;

-    технологія виробництва продуктів тваринництва;

-    годівля тварин і технологія кормів

 

Випускники факультету (бакалаври) мають можливість продовжити навчання за магістерськими програмами специфічних категорій:

 

-    менеджмент в галузі молочного скотарства;

-    менеджмент в галузі виробництва і переробки м’яса великої рогатої худоби;

-    менеджмент в галузі виробництва та переробки продукції свинарства;

-    менеджмент в галузі виробництва та переробки продукції вівчарства;

-    менеджмент в галузі птахівництва;

-    якість продукції, стандартизація і сертифікація на підприємствах галузі птахівництва;

-    управління безпекою та якістю харчових продуктів;

-     методика навчання циклу дисциплін з технології виробництва і переробки продукції тваринництва

-    державна служба (підготовка магістрів здійснюється на базі повної вищої освіти)

 

На факультеті функціонує підготовка аспірантів за спеціальностями:

06.02.01 – розведення та селекція тварин

06.02.02 – годівля тварин і технологія кормів

06.02.04 – технологія виробництва продукції тваринництва

03.00.15 – генетика

03.00.20 – біотехнологія

Переглядів: 1247 | Додав: Vova_Star | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: